Real Time Analytics
Общи условия за ползване

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА НАШИЯ ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН! 

 1. Крафт 17 ООД e собственик на онлайн магазин www.kraft17.com. Всеки един регистриран потребител е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на магазина, от първоначалното влизане до напускането му.
 2. Необходими условия, за да се направи поръчка:

         - Регистрация в електронния магазин;

         - Възможно е да пазарувате като гост без да се регистрирате в системата на сайта;

         - Валиден email адрес;

         - Вярно попълнени адреси за доставка и фактуриране;

         - Вярно попълнени данни за контакт;

         - Да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката;

 1. Крафт 17 ООД може да прекрати използването на онлайн магазина при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.
 2. УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

         - При направена от Вас поръчка, ще получите автоматично потвърждение на поръчката на посочения от Вас e-mail адрес. Технически консултант ще се свърже с Вас по телефон, за да поиска допълнително потвърждение и уточняване на детайли по доставката. В случай, че не бъде потвърдена изискваната информация, това автоматично води до отказ от поръчката с или без допълнително уведомление;

         - Възможните начини за плащане на покупките от сайта са:

 •             в брой при доставка (наложен платеж);
 •             по банков път на: Уникредит Булбанк АД (в лева)

                         IBAN: BG88UNCR70001522889756

                         BIC: UNCRBGSF

 

         - Всички крайни цени в www.kraft17.com са в български лева и са с начислен ДДС;

         - Крафт 17 ООД може да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличността или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него. Наличните стоки се обработват и изпращат с куриер в рамките на два работни дни;

         - Цената на доставката НЕ Е включена в цената на продуктите и се заплаща отделно от клиента;

         - Цените са зависими от количеството на заявената стока. Крафт 17 ООД предлага отстъпки при закупуване на количества , а в случаи на големи поръчки съществува възможност за допълнително договаряне на цените;

         - При заявка на покупка от сайта, в случай, че за съответната стока е налице предвидена ценова отстъпка, Вие ще можете да използвате отстъпката, на която имате право;

         - Поръчките, направени срещу наложен платеж, изпращаме с Еконт, като цената за доставка е за сметка на клиента и е указана в края на Вашата поръчка;

         - Ако клиентът се откаже от своята поръчка, след като вече е изпратена до него, той дължи разходите по транспорта на вече изпратената стока в двете посоки;

         - Крафт 17 ООД предлага на своите клиенти доставка само в рамките на страната. Ако желаете избраната от Вас стока да бъде доставена извън България, моля свържете се с нас за повече информация.

         - Условията, описани на фактурата, предоставена на потребителя при получаване продукти, поръчани от www.kraft17.com, заедно с настоящите      общи условия, представляват пълна регулация на договорните отношения между двете страни, освен в случаите, когато потребителят е подписал отделен договор за покупко-продажба с Крафт 17 ООД.

         - Непотърсени и неполучени поръчки до 7 дни, автоматично се анулират;

 1. При получаване и само след заплащане на пратката/ите, клиентът има право да провери съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. Моля, след заплащане на стоката и преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката се уверете в целостта на опаковката на вашата пратката!  Ако при получаването на пратката, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка, рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера - още при самото получаване на стоката. Крафт 17 ООД не приема рекламация в случай, че клиент приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера. След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да я рекламира, или да иска връщането й, както и възстановяване на платената сума в следните случаи и срокове:

         - В случаите, предвидени в чл.69, ал. 3 от ЗЗППТ.

 1. Крафт 17 ООД събира информацията, която сте ни предоставили по време на вашата регистрация в уеб сайта ни. Информацията, събрана от нас при използването на уеб сайта, може да бъде предадена на "Еконт Експрес" ООД с цел изпълнение на услугата по доставка. Информацията се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право. Крафт 17 ООД няма да предоставя информация на трети лица или фирми без изричното съгласие на потребителя. Крафт 17 ООД се стреми да обезпечи сигурността на данните за посетителя, така че трети лица да нямат достъп до тази информация. Въпреки че се полагат големи усилия да се предотврати достъпът на трети лица, не може да се търси отговорност от Крафт 17 ООД, ако информацията е получена от трети лица в нарушение на закона. Ние не отдаваме, продаваме или по друг начин разпространяваме вашите лични данни на трети страни по никакъв повод освен когато това е наложено по силата на закон или съдебна заповед.
 2. Крафт 17 ООД си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време, да променя, добавя или заличава части от тези Условия за ползване на сайта.
 3. Крафт 17 ООД е създател и собственик на този Web сайт (www.kraft17.com) и Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, публикувани на него сайт само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.
 4. С прочитането на тези условия и впоследствие използването на електронния магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях.
 5. За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата e-mail адреси и телефони.

          

           Последна актуализация на Условията за ползване на сайта: Май 2018 г.

 

           Желаем Ви приятно пазаруване!

 

           С уважение,

           екипът на Крафт 17 ООД